Hakkımızda

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ekonomik, Siyasal ve Sosyal Sorunlar Uygulama ve Araştırma Merkezi (MESİMER) 01.09.2015 tarih ve 29462 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliği ile anılan tarihte kurulmuştur.
Merkezin amacı; yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda teorik ve araştırmaya yönelik projeler geliştirmek ve kendi çalışma alanına giren konularda Üniversite ile yerel, ulusal ve uluslararası kişi ve kurumlar ile işbirliği içerisinde faaliyetler gerçekleştirmek üzere disiplinler arası uygulama ve araştırma çalışmalarını geliştirmek ve uygulamaktır.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ekonomik, Siyasal ve Sosyal Sorunlar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği